Pininfarina publică primele imagini cu noul model Battista! Hypercar-ul debutează pe 16 august, la Pebble Beach

60

După ce au fost achiziționați la sfârșitul anului 2018 de către compania indiană Mahindra, cei de la Pininfarina au prezentat în această primăvară la Geneva primul lor model de serie, un hypercar de 1.900 de cai putere!

Italienii au publicat acum primele imagini cu interiorul lui Battista, precum și fotografii noi, care arată stadiul de dezvoltare a mașinii. Reprezentanții Pininfarina spun că Battista va fi cea mai puternică mașină creată și construită vreodată în Italia! Livrările celor 150 de exemplare vor începe la finalul anului 2020, potrivit informațiilor oficiale.

Cei doar 150 de clienți se vor putea bucura de performanțe impresionante. Viitorul hypercar va accelera de la 0-100 km/h în mai puțin de două secunde, repriza 0-300 km/h se va desfășura în mai puțin de 12 secunde, iar viteza de top va fi de 350 de km/h. De cealaltă parte a spectrului performanțelor, Pininfarina Battista poate oferi o autonomie electrică maximă de 450 de kilometri cu ajutorul pachetului de baterii în forma literei T împrumutat de la producătorul Rimac, constructorul croat al modelului C_Two, „rivalul” principal al lui Battista. Capacitatea totală a pachetului de acumulatori este de 120 kWh.

Prețul unui exemplar Pininfarina Battista este de aproximativ 2 milioane de euro, urmând ca 50 din numărul total de unități, să ajungă în Europa.


NICIUN COMENTARIU