Poate un glonte de calibrul 50 să oprească din lucru un motor V8 de 5.4 litri? (VIDEO)

55

Încă din cele mai îndepărtate timpuri, automobilele erau supuse celor mai diverse teste pentru a le proba fiabilitatea, rezistenţa dar şi siguranţa acestora. Iar motoarele luate separat, sunt testate în cele mai aprige condiţii, frig, caniculă, ploi şi vânt. Înainte de toate însă, sunt testate în laboratoare unde „parcurg” sute şi mii de kilometri în continuu, calculate de fapt în ore de lucru. Dar nicăieri în lume nu s-a auzit vreodată de proba cu arma de foc, cea în care un motor ar trebui să reziste unui glonte de calibrul 50!

Exact acesta urma să devină testul suprem căruia a fost supus un Ford F-150, echipat cu un motor V8 de 5.4 litri Triton. În direcţia maşinii s-a tras cu o armă de foc Barrett de calibrul .50, cu gloanţe explozibile! În rezultat motorul s-a oprit instant, însă a putut fi pornit din nou odată cu activarea demarorului!

Astfel s-a decis că este nevoie de un al doilea glonte! Însă chiar şi aşa motorul a pornit din nou. Vă puteţi convinge şi singuri în imaginile video de mai jos.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ