Inspectoratul Național de Patrulare și Poliția din România, în premieră și-au unit forțele pentru a declanșa o operațiune specială în trafic care a s-a petrecut pe teritoriul statului român. Aceasta a avut ca scop un schimb de experiență și o conlucrare prietenească dintre cele două țări vecine.

Redu viteza! Oboseala la volan face victime! Fii atent la trecerile de pietoni!, au fost mesajele transmise șoferilor români de către polițiști pe parcursul acțiunii comune petrecute în zona punctelor de trecere a frontierei dintre cele două state. Împreună, colaboratorii poliției au patrulat traficul din județele Iași, Vaslui și Galați, pentru a le reaminti șoferilor cât de important este să respecte regulile de circulație.

Iar drept raport a acțiunii comune, aceștia au pregătit și un material video special care a fost postat pe pagina de Facebook a Poliției din România și pe care vă invităm să îl vizionați în cele ce urmează.

DOUĂ POLIȚII A DOUĂ ȚĂRI

DOUĂ POLIȚII A DOUĂ ȚĂRI – ACȚIUNE COMUNĂ ÎN TRAFICRedu viteza!…Oboseala la volan face victime!…Fii atent la trecerile de pietoni!…Sunt mesajele transmise astăzi, în aceeași limbă, de polițiștii a două țări, în acțiunea de pe șoselele din zona punctelor de trecere a frontierei.Împreună cu polițiștii moldoveni, am fost în trafic, în județele Iași, Vaslui și Galați, pentru a le reaminti șoferilor cât de important este să respecte regulile de circulație.

Опубликовано Politia Romana – www.politiaromana.ro 9 мая 2018 г.

NICIUN COMENTARIU