Polițiștii confuzi, au pornit vânătoarea după mașini modificate!

1902

Se pare că MAI-ul și INSP-ul, de comun cu SPIA au nevoie urgent de un specialist în automobile. Le recomandăm să nu mai deschidă TV8-ul că în curând vor aresta și mașinile de taxi care au vreun eleron instalat pe ele.

Din surse demne de încredere am aflat că polițiștii și-ar fi făcut o listă de automobile și numere de înmatriculare, pe care să îi verifice cât mai des și să îi streseze frecvent, fiind bănuiți de, atenție (!) participare sau/și organizare de curse ilegale.

Lista dată include mașini modificate, mai mult sau mai puțin, însă este greu de zis dacă polițiștii au și probe pertinente cu privire la participația acestor automobiliști la ceea ce numesc ei curse ilegale, sau doar încearcă să intimideze șoferii.

Indiferent de probe, se pare că în vizorul autorităților vor fi cam toate automobilele care se remarcă măcar cumva, față de una stock. Înarmați cu ”profesionalism”, recent, polițiștii le-au făcut o vizită automobiliștilor adunați pe la benzinăriile din capitală unde au împărțit și câteva amenzi.

Acțiunea glorioasă a fost descrisă pe pagina de Facebook a INSP iar site-urile loiale s-au grăbit să distribuie postarea. Contactați personal, unii șoferi susțin că au fost agresați de polițiști care au admis un șir de abateri de la procedură, iar procesele verbale vor putea fi contestate, așa cum încalcă legislația!

”Intențiile unor grupuri de șoferi de a participa la curse ilegale, curmate de polițiștii INSP”…

Menționăm că, Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP, va intensifica măsurile de documentare a șoferilor „iubitori” de viteză, iar toți cei depistați vor fi sancționați, fără nicio abatere de la lege.

NICIUN COMENTARIU