Poliţiştii de patrulare au efectuat noi razii în weekendul trecut. Şoferii s-au ales cu băuturi răcoritoare şi procese verbale

596
Foto: Sugestie

Într-un comunicat de presă al INP, publicat ieri, 8 august, pe pagina oficială a IGP.GOV.MD, aflăm că polițiștii de patrulare au ieşit în teren şi weekendul trecut, înarmaţi cu multă răbdare şi persverenţă pentru a veghea la siguranța traficului rutier, desfășurând acțiuni de depistare a șoferilor băuți, vehiculele cu geamurile fumurii și a celor care încalcă regimul de viteză.

Drept urmare a raziilor efectuate, sute de vehicule din toată țara au fost trase pe dreapta de către inspectorii de patrulare, astfel că 100 (!) de șoferi au fost documentați pentru că s-au urcat la volan băuți, alții 90 pentru că parbrizul sau suprafețele de geam ale portierelor din față erau fumurii, iar 240 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru că încălcarea regimului de viteză.

Pe lângă procese verbale sau avertizări, emise după caz, participanții la trafic au primit şi apă potabilă ori băuturi răcoritoare de la poliţiştii de patrulare dislocaţi atât pe drumurile naţionale, cât şi în capitală.

Inspectoratul Național de Patrulare reaminteşte automobiliştilor că respectarea legislației în vigoare este obligațiunea fiecărui șofer în parte.

NICIUN COMENTARIU