Poreclit „gardianul”, noul SUV coupe va patrula autostrăzile Australiei pentru următoarele 12 luni ale lui 2016, fiind în scris în râdul forţelor de ordine ai Victoria Police. Maşina a fost oferită de către un dealer local Mercedes-Benz, astfel că cetăţenii care îşi achită impozitele pot sta liniştiţi, că nu s-a băgat nimeni în buzunarele lor.

Avem şi motive să spunem asta deoarece costul unui asemenea model se ridică la nu mai puţin de 198.900 de dolari în versiunea de top S, cum este şi exemplarul din imagini. „Îmbrăcat” corespunzător, gardianul va avea grijă să transmită un mesaj clar vitezomanilor, asigurându-i că autorităţile nu dorm şi veghează continuu la securitatea traficului rutier şi buna desfăşurare a acestuia.

Pentru a vă reîmprospăta memoria, amintim că GLE Coupe-ul, este motivat de un V8 de 5.5 litri ce produce în jur de 585 cai putere şi 760 Nm de cuplu motor, livraţi în totalitate sistemului de tracţiune integrală 4MATIC cu ajutorul transmisiei 7G-Tronic. Cu o asemenea herghelie sub capotă, sunt suficiente doar 4.2 secunde pentru a atinge prima sută pe cadrane iar cu pedala la podea, poţi ridica o viteză maximă de 250 km/h.

mercedes-amg-gle-63-s-coupe-operational-highway-patrol-car (2) mercedes-amg-gle-63-s-coupe-operational-highway-patrol-car (3) mercedes-amg-gle-63-s-coupe-operational-highway-patrol-car

 

NICIUN COMENTARIU