Porsche Macan devine mai accesibil în Moldova grație noului motor de 2 l volum turbo!

379
Porsche Macan

Fanii mașinilor Porsche au un motiv în plus de bucurie, începând cu 7 martie, Porsche Macan este disponibil cu un nou motor în 4 cilindri de 2 l volum.

Porsche Macan

Porsche Macan este unul dintre cele mai bine vîndute crossovere premium din lume iar noua motorizare vine să-i întărească poziția. Chiar dacă noul motor are doar 4 cilindri, performanțele sunt pe măsură. Astfel, propulsorul de 2 l livrează 252 CP și 370 Nm  accelerează mașina pînă la 100 km/h în 6,7 secunde sau 6,5 dacă optezi pentru sistemul Sport Chrono. Viteza maximă a mașinei fiind de 229 km/h.

Porsche Macan

O altă surpriză ține de consum, germanii anunță o medie foarte bună raportată la performanțe, doar 7,4 l pentru 100 km parcurși.

Porsche Macan

Prețul noului Macan cu această motorizare pornește de la 49900 euro care include cutie de viteze automată, jante de 18 inci, sistemul Porsche Communication Management de generație nouă, sistem electronic de închidere al ușei portbagajului și scaune cu relglări electrice pe 8 direcții.

Porsche Macan

Noul Macan cu motor de 2 l turbo este deja disponibil pentru comenzi iar primele mașini vor ajunge în Moldova în luna iunie.

Porsche Macan

NICIUN COMENTARIU