Porsche Panamera Chase Car – perfectă pentru scenele de urmărire (VIDEO)

55

Dacă eşti un tânăr regizor şi/sau producător de filme, iar cea mai recentă creaţie a ta implică şi scene de urmărire la viteze înalte, atunci ai găsit ce îţi trebuia chiar aici: Porsche Panamera Turbo Chase Car!

Maşina din imagini, de pe acoperişul căreia atârnă un braţ gigantic şi o cameră de filmat ultra-performantă, a fost construită special de către inginerii Chase Car Inc, pentru a putea satisface chiar şi cei mai pretenţioşi amatori de adrenalină. Fiind dotată până la refuz cu tehnică de ultimă oră şi cu toţi cei cinci pasageri la bord, Panamera „mătuită” poate atinge o viteză maximă de până la 160 km/h şi să rămână în continuare manevrabilă.

„Turela” care o vedeţi în spatele maşinii, este locul special rezervat pentru operatorul care ghidează camera, astfel că portbagajul a fost sacrificat pentru un post foarte important. Şi nici celelate patru locuri în maşină nu sunt „goale”, afară de pilot, fiind necesari încă trei oameni de echipă printre care este şi regizorul. Sportiva a participat la numeroase filmări importante, printre care au fost şi reclame, cursele IndyCar, curse de motociclete sau TopGear USA, iar ca să vă daţi seama cât este de preţioasă aflaţi că o zi de filmări cu Panamera Turbo Chase Car costă 7.000 de dolari, bani pe care îi achitaţi doar pentru maşină! Sau o puteţi cumpăra în totalitate pentru suma de 160.000 de dolari.

P.S. Vopseaua neagră mată nu este un capriciu, sau un fel de a scoate maşina în evidenţă, ci doar o modalitate de a exclude orice reflecţie de lumină. 

740080_416735925068173_1770281632_o

maxresdefault (1)

maxresdefault

porsche-Panamera-Chase-Car-jump-seat2-wm

porsche-panamera-turbo-camera-car-returns-into-focus-at-rennsport-reunion-v-video_4

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ