Porsche Performance Drive 2013 – în premieră Națională!

27

Porsche Performance Drive 2013 – în premieră Națională!

Diviziunea „Central and Eastern Europe” a companiei Porsche a decis să continue şi în acest an caravana Porsche desfăşurată în ţările din Europa Centrală şi de Est, startul căreia a avut loc în 2012 la călătoria de la Istanbul la Budapesta.

În acest an, participă 10 echipaje care vor parcurge, în perioada 9 – 14 iunie, următorul traseu: după start-ul de la Chişinău, ele vor pleca spre zona de odihnă Bukovel din Ucraina, mai apoi – spre Polonia, oraşul Katoviţe, iar înmânarea premiilor va avea loc în Slovacia, pe circuitul Slovakiaring.

Distanţa traseului este de 1500 km pe care fiecare echipaj trebuie să-l parcurgă în 5 zile. Asemănător etapei precedente, misiunea principală a echipelor va consta în parcurgerea distanţei în timpul prestabilit, reuşind să se deplaseze pe fiecare porţiune a traseului cu o economie maximă a combustibilului.

Printre premierele acestui an se enumeră şi noua versiune a renumitului crossover Cayenne – S Diesel, care nu doar va fi supusă testului de economie, dar va trebui şi să-şi pună în joc toate capacităţile off-road pe care le deţine, pentru a reuşi să treacă de cele mai complicate obstacole aflate pe traseul din Carpaţi.

În premieră, la caravana Porsche Performance Drive 2013 va participa şi Republica Moldova reprezentată de 4 piloţi printre care şi Autoexpert-ul Andrei Tabuica. Alături de noi, vor participa şi două echipe din Polonia, reprezentanţi din Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Belarus, precum şi câştigătorii etapei precedente, echipa din Ucraina.

Despre toate peripeţiile pe care le vom avea pe drum şi evoluţia echipajului nostru, aflaţi în fiecare zi pe site-ul www.autoexpert.md și pe pagina noastră de facebook: autoexpert.md.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ