Porsche va investi până la UN MILIARD de euro în dezvoltarea de maşini electrice!

34

Ştiaţi că, cel mai mare producător de automobile sport pur-sânge, nemţeşti, cu o istorie bogată în spatele său, cel care a jurat credinţă motoarelor pe benzină, astăzi a ajuns să renunţe la religia sa? Şi asta pentru că cel mai bine vândut model din gama Porsche, este Cayenne-ul Diesel, cel mai scump supercar este un Hybrid, iar mai nou, se lucrează la construcţia unui automobil full-electric!

Lăsând la o parte promisiunile, este de înţeles faptul că evoluţia tehnologiilor moderne este de neoprit astăzi, motiv din care, producătorii se reorientează la cerinţele pieţii. Acum, cele mai cotate sunt maşinile electrice şi indubitabil, viitorul le va aparţine în totalitate. Pornind de aici Porsche a decis să investească până la un miliard de euro, pentru a fi siguri că vor putea satisface cererea de maşini electrice pe piaţă.

Mai mult ca sigur, că în viitoarea gamă de modele EV al celor de la Porsche, va exista şi o versiune a conceptului Mission E, de la care a pornit totul. Prototipul acestuia a fost prezentat în premieră mondială, în toamna anului 2015, la Salonul Auto de la Frankfurt, unde a fost primit cu multă căldură. Dacă va lua foc, noul model ar trebui să ofere o autonomie de mers de cel puţin 500 de kilometri, iar pentru o reîncărcare a bateriilor în proporţie de până la 80% va fi nevoie de numai 15 minute.

Eliberaţi prizele vă rog!

255233l

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ