Porsche vine cu un răspuns pentru X4 M40i. Lansează noul Macan GTS!

83

Iată că la scurt timp după ce BMW a lansat versiunea de performanţă a lui X4, M40i, Porsche revine cu o soluţie pentru cel din urmă, prezentând modelul Macan GTS! Crossoverul este construit pe baza modelului Macan S însă promite mai multă performanţe dar şi un tratament cosmetic special.

La nivel de design GTS-ul pune accent pe detaliile finisate în negru lucios şi negru mat, iar aici ne referim la carcasele oglinzilor exterioare dar şi a jantelor de 19 inch, RS Spyder Design. De o atenţie specială însă, se bucură habitaclul, tapiţat cu piele Alcantara, iar scaunele sport şi sistemul audio profesional completează imaginea.

Caracterul maşinii este condiţionat de motorul V6 de 3.0 litri care produce 360 de cai putere şi puţin peste 500 Nm de cuplu motor, iar transmisia PDK cu dublu ambreiaj livrează puterea totală către sistemul de tracţiune integrală. Astfel se face posibilă accelerarea de la zero la 96km/h în numai 4.8 secunde (în dotarea Sport Chrono Package). Bineînţeles a fost montat un sistem de frânare mult mai performant cu discuri de frână cu un diametru de 360 mm pe faţă şi 330 mm pe spate respectiv, iar suspensia a primit binecuvântarea Porsche Active Suspension Management care coboară crossoverul cu 15 mm mai aproape de asfalt.

În Germania, clienţii Porsche pot face comanda deja pentru noul Macan GTS al cărui preţ de start începe de la 73.400 de euro!

000 (13)

000 (14)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ