POZE SPION: BMW X2 a fost surprins din nou în teste!

42

Cererea ridicată de crossovere, „obligă” marii producători de automobile să lanseze noi şi noi modele, care de care mai ciudate şi ma neobişnuite. Am văzut deja cum arată primul crossover compact decapotabil de la Land Rover, prin urmare nimic nu ne mai poate surprinde, însă iată că BMW şi Audi se anunţă în competiţie directă pentru un nou segment de piaţă.

Constructorii germani şi-au declarat duel în urmă cu cel puţin doi ani, iar astăzi încep să apară şi primile imagini cu armele de război ale acestora. De această dată, în prim plan avem cel mai mic crossover bavarez, BMW X2! O alternativă celor pentru care X1 este prea voluminos sau prea impunător. Noul model va semăna mai mult un hatch cu garda la sol mărită, sculptat într-o combinaţie de trăsături comune unui off-roader şi al unui sportcar compact. Ceea ce şi se cerea de fapt!

Aşa cum specificaţiile tehnice ale maşinii sunt ţinute în secret deocamdată, tot ce vă putem spune este că NOU va fi doar designul maşinii, în timp ce o bună parte din agregatele mecanice vor fi derivate sau împrumutate chiar, de la modele ca Seria 2 sau MINI. Acest lucru ne este sugerat de platforma pe care este construit vehiculul, cunoscută ca UKL şi care ştim deja că poate adopta propulsoare în trei şi patru cilindri, cu un volum maxim de 2.0 litri.

bmw-x2-spy-photo (1)

bmw-x2-spy-photo (2)

bmw-x2-spy-photo (3)

bmw-x2-spy-photo (4)

bmw-x2-spy-photo (5)

bmw-x2-spy-photo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ