Pozele lui BMW X2 au fost făcute publice cu câteva ore înainte de debutul oficial

377

Publicaţia coreeană Top Rider, a făcut publice pozele noului crossover BMW X2 cu câteva ore înainte de prezentarea oficială. Modelul urmează să fie comercializat în primăvara anului 2018.

Potrivit celor de la Top Rider, linia motoarelor cu care va fi echipat crossoverul cuprinde un benzinar cu patru cilindri, de 2.0 litri volum, capabil să dezvolte 192 CP şi două motoare turbo-diesel cu acelaşi volum, primul dintre care deţine 190 CP iar al doilea 231 cai putere. Mai târziu noul model va adăuga câteva motorizări cu trei cilindri şi versiunea de top M35i xDrive, care va fi echipată cu un motor pe benzină, cu capacitatea cilidrică de 2.0 litri, capabil să stoarcă 300 de cai putere.

După cum precizează sursa citată mai sus, propulsoarele diesel vor fi cuplate la o cutie automată cu opt rapoarte, folosită deja pe modelul X1, iar motoarele pe benzină se presupune că vor lucra în tandem cu o cutie în şapte trepte şi două ambreiaje, marca Getrag.

Chiar şi în versiunea de bază, se spune că noul crossover X2 va avea suspensia sport,  setată de catre inginerii M GmbH, care coboară garda la sol şi foloseşte nişte amortizatoare mai rigide. Ca opţiune clienţii vor putea opta pentru un set de amortizatoare adaptive cu reglaj electric.

BMW X2 este asamblat pe platforma modulară cu tracţiune faţă UKL1, care deja este folosită la construcţia lui BMW Seria 2 Grand Tourer şi Active Tourer, BMW X1 şi toate modelele moderne ale brandului MINI.

Debutul oficial al crossoverului X2 va avea loc astăzi, 25 octombrie, la ora 19:00.

NICIUN COMENTARIU