Noua generație a modelului compact Mercedes-Benz CLA a fost prezentată oficial în luna ianuarie, iar constructorul german a confirmat atunci că modelul va primi mai multe versiuni de performanță AMG.

Prima dintre ele a sosit după doar trei luni și a primit numele Mercedes-AMG CLA 35, fiind deja disponibilă pentru achiziție pe anumite piețe din Europa. Următoarea lansare este cea a lui Mercedes-AMG CLA 45, care va sosi însă pe piață peste câteva luni.

Totuși, publicația germană Auto Bild a descoperit în configuratorul online al celor de la Mercedes o imagine cu CLA 45, publicată în secțiunea dedicată lui CLA 35. Astfel, la alegerea pachetului AMG Night Package, apare o imagine suplimentară atribuită lui CLA 35, care în realitate este CLA 45.

Diferențele vizuale nu sunt radicale, însă există un element care confirmă că Mercedes-Benz a încărcat o imagine cu CLA 45: prezența a patru guri de evacuare, similare cu cele observate deja în timpul testelor sub camuflaj cu CLA 45, în locul celor două guri de evacuare de care dispune CLA 35.

În plus, inscripția de pe partea din spate a modelului sugerează că aceasta ar putea fi chiar o versiune superioară cu numele CLA 45 S, însă acest lucru va fi confirmat sau informat în perioada următoare.

CLA 35 mizează pe un motor de 2.0 litri volum care oferă 306 CP, totodată zvonurile indică faptul că viitorul CLA 45 va fi disponibil în variante de 388 CP și 421 CP!!!

NICIUN COMENTARIU