Primile modele de BMW X2 au fost livrate dealerilor autorizați. În realitate arată bestial mașina

756

Pas cu pas, dealerii auto din toată lumea, intră în posesia primilor exemplare ale lui BMW X2. Pozele postate pe internet ne dezvăluie un model de crossover foarte drăguț, iar în realitate acesta este și mai atractiv.

Spunem asta pentru că l-am văzut și noi, iar în curând un reprezentat al acestei game va fi oferit jurnaliștilor locali pentru teste și primile impresii. Prea multe detalii însă nu avem voie să vă povestim așa că, trecem la poze cu un model ajuns în California, sub capota căruia stă o herghelie de 228 de cai putere.

Versiunea xDrive28i, pentru piața din SUA, va pune pe roți doar 228 CP, după cum precizează colegii de la carscoops.com. De altfel, aceasta este și singura opțiune la moment, pentru cumpărătorii de peste ocean. În Moldova însă, va fi disponibilă și motorizarea diesel.

Cum X2 pune accent pe sportivitate și dimensiuni compacte, nu putea lipsi din meniu pachetul M Sport X, cu accente de frozen grey și jante de 19 inch, iar suspensia M Sport, nu face decât să sublinieze latura dinamică a crossoverului bavarez.

 

NICIUN COMENTARIU