Casa de licitaţii Barret-Jackson, va scote la vânzare primul exemplar asamblat, al noului Chevrolet Corvette în cea mai performantă variantă ZR1. Evenimentul la care va fi expus sportcarul va avea loc de pe 13 până pe 21 ianuarie curent.

Debutul noului Corvette ZR1 a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Dubai la mijlocul lunii noiembrie a anului 2017. Vehiculul este echipat cu un propulsor V8 Supercharger, de 6.2 litri volum. Cuplat la alegere cu o cutie de viteze automată cu opt rapoarte sau una manuală cu şapte trepte, bolidul este capabil să livreze 765 CP şi să dezvolte o viteză maximă de 338 km/h.

ZR1 se deosebeşte de varianta „civilă” şi printr-un body kit aerodinamic, aripile posterioare ale căruia, care apropo sunt propuse în două variante, sunt fixate nu de panourile caroseriei cum se obişnuieşte, dar de componentele şasiului, la fel precum acest lucru este văzut la maşinile de curse.

Acest Chevrolet Corvette ZR1 nu este unicul automobil scos la licitaţie de Barrett-Jackson în cadrul acestui eveniment. La fel va mai fi propus un Ford GT de generaţie actuală, vândut de multimilionarul Ron Pratte şi un Mustang unic oferit de compania Ford, despre care încă nu au fost făcute publice careva detalii. Banii din urma vânzării acestora vor fi donaţi în scopuri de caritate.

NICIUN COMENTARIU