Constructorul german de automobile premium, BMW, a anunțat în cadrul unei întâlniri cu investitorii că va renunța la modelul Seria 3 Gran Turismo!

BMW, la fel ca și mulți alți producători de mașini, au tot diverisificat gama de modele cu nenumărate versiuni de caroserie ale unor modele clasice în speranța că vor atrage mai mulți clienți. Astfel a apărt Seria 5 GT, Seria 3 GT, Seria 4 GC sau chiar Seria 2 Active sau Gran Tourer.

Nu toate însă au avut parte de un succes. Mai cu seamă 3-ul GT se numără printre mașinile mai puțin atractive pentru clienți, iar astfel conducerea de la Munchen a anunțat că o va ”tăia” din lista de modele, după 6 ani de prezență pe piață.

Amintim că noul Seria 3 G20 deja este lansat și urmează să vedem tot mai multe versiuni de caroserie al acestuia, astfel că unii se așteptau probabil și la un 3 GT, lucru care însă, nu se va întâmpla vreodată.

Mai mult, în 2021, adică următorii doi ani, BMW intenționează să lanseze alte cinci modele noi de EV-uri printre care iX3, iNext și un Mini complet Electric, pentru ca deja spre anul 2025, gama nemților să cuprindă deja 12 modele full EV și alte 13 cu sisteme de propulsie hybrid.

NICIUN COMENTARIU