Valul SUV-urilor de lux a ajuns și până la celebrul brand Mercedes-Maybach. După ce Bentley și Rolls-Royce au reușit deja să câștige admirația clienților și să se stabilească cu succes pe acest segment, a venit și rândul celor de la Stuttgart.

Oficialii Mercedes-Maybach vorbesc deja de ceva timp despre lansarea unui SUV, iar recent, surse apropiate producătorului au anunțat că noul model ar putea apărea până la finele anului 2019.

Noul SUV construit de nemți va împrumuta tehnologiile și motorizările de pe noua generație Mercedes-Benz GLS și îi va avea ca principali rivali modelele: Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan și Range Rover SV Autobiography.

Aceleași surse menționează că viitorul SUV va prelua mai multe elemente de design care le-am putut vedea la Mercedes-Maybach S-Class, în special la capitolul interior. Cel mai probabil ar trebui să ne așteptăm la o versiune echipată cu unitatea V8 pe benzină de 4.0 litri volum cuplată la o cutie automată cu nouă trepte și la un sistem de tracțiune integrală. Suspensia pneumatică Air Body Control va fi disponibilă standard.

Unele voci menționează că nemții ar putea veni și cu o versiune echipată cu motorul V12 de 6.0 litri volum, lucru greu de crezut dacă ar fi să ne amintim de normele de emisii nocive care recent au devenit și mai stricte.

Totodată, noul model va fi oferi clienților confort sporit, spațiu generos pentru pasagerii din spate și performanțe tehnice impresionante. Designul exterior precum și am putut să ne așteptăm, va fi puternic influențat de formele conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

NICIUN COMENTARIU