Primul SUV Rolls-Royce ar putea arăta cam aşa!

67

În ciuda faptului că este doar o randare, designerii de la X-Tomi Design au apelat la toată măiestria şi priceperea care o au, pentru a crea un prototip asemănător cu ce ar putea prezenta britanicii în viitorul apropiat. În viziunea lor, Rolls-Royce Cullinan este inspirat de modelele din gama actuală a constructorului, cu diferenţe minore care îl ajută să se clasez printre SUV-uri. 

Considerat a fi rivalul lui Bentley Bentayga, noul Cullinan va fi construit pe o nouă platformă din aluminiu, comună cu generaţia de mâine a lui Phantom. Pe lângă aceasta, Cullinan va împrumuta şi o serie de trăsături caracteristice limuzinei, dar şi dotările de ultimă oră, multe dintre care se regăsesc acum pe actuala generaţie a lui BMW Seria 7.

Se presupune că noul SUV Rolls-Royce va apela la serviciile propulsorului V12 preluat de pe modelul Phantom şi modificat la un volum de 6.8 litri, pentru a livra cel puţin 700 de cai putere. Se zvoneşte că ar fi şi o versiune plug-in hybrid, însă deocamdată nu vă putem spune prea multe în acest sens.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ