PROFESONALISM! Vezi cum un şofer de camion a reuşit să evite un accident în ultima clipă! (VIDEO)

66

Şoferii de camioane sunt unii dintre cei mai experimentaţi conducători auto din lume, iar acest lucru pare să fie favorizat de sutele de mii de kilometri, parcurşi în cele mai vitrege condiţii, dar şi în cele mai imprevizibile situaţii de trafic. O dovedeşte chiar şi videoclipul de mai jos, în care camionagiul a reuşit să evite un impact la viteză mare, pe o muchie de cuţit.

Nu vrem să fim răutăcioşi şi să generalizăm, dar de cealaltă parte, observăm un comportament oarecum tipic pentru conducătorii de dubiţe. Omul în cauză a oprit chiar în mijlocul drumului, pe o magistrală auto, pentru că nu a reuşit să preselecteze banda mai devreme! Fără să gândească prea mult, acesta a decis că poate „să aştepte” în staţionare până i se va ceda trecerea pentru a intra la benzinărie…Asta în timp ce din spate, se apropie cu viteză un camion care cântăreşte zeci de tone!

Aici este şi momentul culminant! Urmărind imaginile video de mai jos, vă puteţi imagina ce putea rezulta în urma impactului, dacă şoferul de camion, cu puţin noroc şi multă măiestrie, nu evita în ultima clipă autoutilitara!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ