Imagine simbol

Istoria spune că în urmă cu câțiva ani, cam prin 2015, șoferul unui Porsche Panamera din capitală, se bucura de mașina sa luxoasă când într-o zi frumoasă din luna Iulie, a dat cu roata direct într-o gură de canalizare neacoperită. Ouuuch!

Nu știm ce a simțit conducătorul auto însă mașina cu siguranță că a durut-o. De fapt, limuzina a avut nevoie de un tratament și schimb de piese care a costat compania de asigurări CASCO în jur de 2.955 de euro, pe atunci echivalentul sumei de 60.090 de lei. Asiguratorul a expediat o cerere către Apă-Canal Chișinău pentru încasarea despăgubirilor, însă a fost refuzat, pe motiv că gurile de canalizare de pe strada Trandafirilor s-ar afla în proprietatea companiei Glorinal.

Compania de asigurări a apelat la justiție pentru a-și recupera banii pierduți și după ce au fost respinși în prima instanță au mers cu recursul în Curte de Apel, care a dispus încasarea sumei de 60.090 de lei plus alte 1.802 lei pentru costurile de judecată. Compania vinovată s-a dovedit a fi Glorinal, iar Apă-Canal Chișinău a fost eliberată de acuzații.

NICIUN COMENTARIU