Prototipul noului Kia Sportage a fost spionat fără nici o urmă de camuflaj (VIDEO)

75

Iată că după ce ieri, publicam pe pagina autoexpert.md primile schiţe oficiale cu cea de a patra generaţie a modelului Kia Sportage, astăzi deja, mai multe site-uri internaţionale de profil auto, au identificat conceptul în mişcare. Acesta este „suspectat” de finalizarea testelor aşa cum este lăsat complet „gol”, fără nici o urmă de camuflaj!

Construit pe o platformă comună cu Hyundai Tucson, noul Kia Sportage pare să fi crescut în dimensiuni. Cel puţin la prima vedere, noul SUV al coreenilor arată mult mai musculos şi mai impunător. Mai ales în partea frontală unde datorită blocurilor optice alungite pe caroserie, şi a grilei frontale coborâte spre mijloc, se creează efectul de volum.

1927216472145348050

Din păcate, nu vă putem arăta interioul noului model, dar din ce aţi putut reţine în postarea anterioară, putem fi siguri că noul Sportage va fi la fel de atractiv. Kia a promis să ne bucure cu materiale de calitate înaltă împrumutate de la Sorento şi Optima, astfel că ambianţa de lux va fi ca la ea acasă.

Aşa cum Hyundai Tucson şi Kia Sportage împart aceeaşi platformă, să nu vă fie de mirare dacă cel din urmă va împrumuta şi motorizările, inclusiv unitatea de 1.6 litri aspirată natural, ce dezvoltă 135 de cai putere, sau versiunea turbo a acesteia de 176 cai putere. Pe partea motoarelor diesel ne putem aştepta să vedem propulsorul de 1.7 litri şi 115 cai putere, urmat de fratele mai mare de 2.0 litri, care livrează între 136 şi 184 de cai putere, în dependenţă de versiune.

Clienţii vor avea de ales între transmisia manuală cu şase trepte, automată cu şase rapoarte, sau una cu dublu ambreiaj şi şapte viteze. Tracţiunea pe puntea faţă este cea standard, însă opţional se poate trece şi pe sistemul AWD.

sursa: worldcarfans.com

505779881765432466

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ