Cea mai scumpă şi exclusivistă variantă din istoria lui Range Rover, este pregătită de producătorul britanic în parteneriat cu compania producătoare de arme pentru vânătoare Holland & Holland. SUV-ul asamblat într-un tiraj limitat poate fi deja procurat de la dealerul oficial din Rusia, Jaguar Land Rover, contra sumei de 310.500 euro.

Specialiştii de la Holland & Holland împreună cu subdiviziunea pentru versiuni speciale Land Rover, au construit SUV-ul luxos la baza lui Range Rover Autobiography Black, căruia i-au adăugat o serie de elemente de nivel regal precum lemn natural, piele naturală de cea mai înaltă calitate şi gravură individuală.

„Rafinametul aristocrat, se accentuează prin aplicarea gravurei la elementele metalice ale portierelor, care face trimitere la armele de vânătoare marca Holland & Holland”, a declarat directorul dealer centrului Jaguar Land Rover, Alexandr Saveliev.

La exterior Range Rover Holland & Holland, se deosebeşte printr-o nuanţă deosebită a culorii verzi, jante cu diametrul de 22 inch cu un design special pregătit şi disponibil doar pentru acest model şi un şir de logotipuri ale producătorului de amuniţie, întâlnite la aripile din faţă şi portbagaj.

Apropo de portbagaj, în el găsim un safeu pentru depozitarea şi transportarea a două kit-uri de arme de vânătoare. Tot aici este instalată o trapă specială care permite să te aşezi pe ea, de exemplu pentru a te încălţa în ciubotele de vânătoare, la fel aceasta poate fi folosită şi în calitate de masă.

Range Rover Holland & Holland, oferă două motoare la alegere. Primul dintr ele este un diesel SDV8, cu capaciteatea cilindrică de 4.4 litri, care dezvoltă 339 de cai putere, iar al doilea un benzinar V8, Supercharged, de 5.0 litri volum, capabil să stoarcă 550 de cai putere.

Mai jos vă invităm să savuraţi în detalii luxul aristocratic al SUV-ului britanic.

NICIUN COMENTARIU