Record mondial pentru constructorii unei rulote asamblate din piese LEGO (VIDEO)

42

Rulota, sau cum sunt numite în engleză RV (Recreational Vehicle) este foarte populară nu doar peste ocean, dar şi în Europa. Iar de o atenţie deosebită se bucură din partea britanicilor care nu ratează nici o ocazie de a petrece weekendul în aer liber, în zone de camping special amenajate pentru acestea!

Însă RV-ul din pozele de aici este mult mai special, aşa cum a fost asamblat dintr-un total de 215.158 de piese LEGO! Iar pentru aceasta a fost nevoie de eforturile comune a unei echipe formate din 12 constructori-profesionişti LEGO. Inginerii au muncit nu mai puţin de 12 săptămâni pentru ca muntele de „mini-cărămizi” să se transforme într-o adevărată rulotă!

Camper-ul este perfect funcţional şi măsoară 3.6 metri în lungime şi 2.2 metri în înălţime, iar în interior găsiţi absolut tot necesarul pentru o călătorie la munte! Apă, curent electric, scaune, lavoar, frigider, o mini-bucătărie, un pat, scaune dar şi multe multe altele!

Rulota va fi expusă la centrul naţional de expoziţii din Birmingham, Marea Britane dar şi în cadrul unui eveniment dedicat fanilor LEGO şi programat pentru perioada de 29 Octombrie – 1 Noiembrie! Iar de curând, opera celor 12 meşteri a fos certificată oficial în Cartea Recordurilor lui Guiness!

guinness-record-lego-caravan-2

legoInternal2.jpg.eb1aa0512e841d6568e3576a13ca76fa

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ