Redescoperă romanticul din tine cu noul Volvo V90! (VIDEO)

57

Iată că după câteva imagini teaser, mai timide, suedezii de la Volvo au revenit cu o galerie completă de poze în detaliu, dar şi un nou promo video cu Volvo V90! Break-ul are o denumire ceva mai complexă şi tind să cred că aceasta i se potriveşte de minune cu calităţile de care poate da dovada, V90 Executive Estate.

Întotdeauna am fost ferm convins de faptul că doar Volvo ştie cu adevărat care este semnificaţia cuvântului Estate (Break, Touring, Universal, etc). Odată cu lansarea noului V90, sămânţa acestei idei s-a înrădăcinat definitiv, iar materialul promo pregătit de Volvo vine să ne demonstreze „de ce anume”.

Pe lângă faptul că arată ca un XC90, coborât cu picioarele pe pământ, noul V90 pune şi mai mult accent pe spaţiul interior, atât de necesar unei familii numeroase dornice de a evada din jungla urbană şi să se aventureze în călătorii. Şi dacă stai bine să te gândeşti, siguranţa familiei tale este pe primul loc, iar aici Volvo reuşeşte să puncteze direct în inima viitorilor clienţi. Spun asta pentru că „familistul” beneficiază de cam toate sistemele de siguranţă care pot fi accesate la ora actuală pe piaţă. Adaptive Cruise Control, regim de condus semi-autonom, Pilot Assist, Rear Colision Warning, BLIS, Cross Traffic Alert, camere video capabile să acopere un unghi de 360 de grade şi multe multe altele.

Dar, despre opţionale şi caracteristicile tehnice puteţi afla mai multe direct de pe pagina producătorului, eu însă vă invit să descoperiţi magia noului V90 în imaginile alăturate!

 

NICIUN COMENTARIU