Pick-up-ul Renault Alaskan, disponibil pe piața europeană, a primit un upgrade. Acesta urmează să fie disponibil pentru modelele comercializate în ultimul trimestru!

Designul exterior a ramas același, însă modelul cu cabina dubla beneficiaza de plusuri de ordin tehnic. Extrem de important pentru clienti este faptul ca acum capacitatea de încărcare este mai mare. Ea a ajuns la 1.1 tone, ceea ce înseamna un plus între 127-146 kg, funcție de versiune.

Potrivit constructorului, îmbunătățiri au fost aduse și suspensiei spate și sistemului de frânare. Acestea au facilitat creșterea amintită a capacității de încărcare.

Motorul Blue dCi de 2.3 litri volum propune aceleași versiuni de 160 CP și 190 CP. Renault anunță însă că va avea catalizator cu reducere catalitică selectivă (SCR), care permite diminuarea emisiilor de oxid de azot. Propulsoarele sunt disponibile cu cutie manuală cu 6 trepte. Varianta cu 190 CP poate fi totodată asociată și cu transmisie automată cu 7 rapoarte.

Altfel, jantele de 16 inch au fost eliminate din ofertă, fiind inlocuite de unele de 17 inch. În plus, cele de 18 inch au design nou. Renault mai anunță și un nou sistem multimedia, compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay, dar și un spor la capitolul siguranță. Sistemul de frânare automată de urgenta (AEB) este acum standard pe toate versiunile, iar Hill Descent Control și Hill Start Assist au variante îmbunătățite!

NICIUN COMENTARIU