Constructorii auto din Germania au lansat în ultima perioadă o mulțime de programe pentru locuitorii germani, care au ca scop refuzul la mașinile diesel vechi. Aceste campanii fac parte dintr-o serie de acorduri semnate cu autoritățile locale.

Printre primii producători care au lansat aceste oferte sunt cei de la Volkswagen, care oferă până la 8.000 de euro celor ce renunță la mașinile vechi cu motor diesel cu norma de poluare maximă Euro 4.

Mai nou, cei de la Renault au decis să profite de aceste programe pentru a atrage mai mulți clienți. Aceștia au anunțat recent un sisntem îmbunătățit, care acceptă și vehiculele cu motoare diesel Euro 5, totodată oferind un bonus de până la 10.000 de euro! Bonusul este valabil în cazul clienților care optează pentru procurarea unui model nou Talisman, Koleos sau Espace.

Cei care au decis să cumpere un Megane, Scenic sau Kadjar, vor primi 5.000 de euro, iar cei care mizează pe un Captur urmează să beneficieze de 4.000 de euro. Nu au fost uitați nici cei ce preferă modelel compacte. Astfel clienții care aleg un Clio vor primi 3.000 de euro, în timp ce bonusul minim de 2.000 de euro este valabil pentru cei care vor cumpăra modelul Twingo.

NICIUN COMENTARIU