Reprezentanța canadiană Lexus, a pregătit un GX pentru călători cu un cort pe acoperiș!

173

Reprezentanța canadiană Lexus a demonstrat lumii întregi cum să pregătești într-un mod corespunzător un off-roader premium pentru călătorii.

Prototipul a primit numele Lexus GX Overland și este construit la baza actualului Lexus GX 460. Garda la sol a SUV-ului a fost mărită cu ajutorul componentelor marca Icon, vehiculul a fost echipat cu jante speciale și anvelope de noroi pregătite de Toyo, iar roata de rezervă a fost instalată pe o consolă mobilă aflată la nivelul ușii portabagajului.

La fel, Lexus-ul unicat a primit o bară de protecție din oțel, elemente de protecție a caroseriei și praguri laterale suplimentare.

Tunerii i-au atribuit SUV-ului un design special al caroseriei, care vizual ne amintește de elementele grafice folosite pentru hărțile topografice. Însă cel mai important element se regăsește pe acoperiș, acolo unde vedem un portbagaj special care se poate transforma într-un cort!

Canadienii informează că, pe lângă cortul spațios, în portbagaj a încăput și o copertină pliantă, dar și un duș mobil care se potrivește cât se poate de bine pentru iubitorii de a călători cu automobilul.

NICIUN COMENTARIU