Rolls-Royce pregăteşte o nouă generaţie Phantom. Află când va fi lansat!

66

Rolls-Royce Phantom este considerată de-a dreptul una dintre cele mai luxoase şi mai impozante limuzine din toate timpurile, titlu, cu care se mândreşte mai bine de zece ani la rând. În tot acest timp, nava amiral a britanicilor a suferit numeroase modificări însă şi-a păstrat practic intact stilul şi designul exterior. Dar tot ce-i bun are şi un sfârşit, iar pentru actuala generaţie a lui Phantom vârsta de pensionare se apropie cu paşi rapizi.

Drept confirmare sunt şi pozele spion în care este surprinsă noua generaţie Rolls-Royce Phantom. Aceasta participă activ la teste, unde se prezintă camuflată riguros, în speranţa că va masca orice tentativă de a intui designul maşinii. Cu toate astea, se pot observa o mulţime de trăsături comune cu modelul precedent, cum ar fi grila monumentală faţă, poziţionată aproape vertical, blocurile optice faţă dreptunghiulare, sau posteriorul fluent. Noul Phantom a păstrat portierele spate masive, cu deschiderea inversată, al treilea geam lateral, dar şi luneta de mici dimensiuni. Până şi gura de alimentare a rezervorului de benzină a rămas la locul ei!

Detaliile tehnice sunt deocamdată ţinute în taină, însă ştim deja că noul model va fi construit pe o platformă absolut nouă care îi va permite să radă câteva kilograme bune din masa totală, iar unitatea V12 urmează a fi upgradată pentru mai mulţi cai putere şi o mai bună eficienţă. La interior ne putem aştepta ca britanicii să introducă ceva tehnologii noi care să familiarizeze limuzina cu ultimile tendinţe din lumea IT, însă acest lucru va fi cunoscut abia mai târziu, atunci când vom vedea primile imagini cu habitaclul acesteia.

Iar dacă vă întrebaţi când va debuta noul model, aflaţi că acest lucru nu se va întâmpla mai devreme de anul 2018.

rolls-royce-phantom-spy-photo (1)

rolls-royce-phantom-spy-photo (2)

rolls-royce-phantom-spy-photo (3)

rolls-royce-phantom-spy-photo (4)

rolls-royce-phantom-spy-photo (5)

rolls-royce-phantom-spy-photo (6)

rolls-royce-phantom-spy-photo (7)

rolls-royce-phantom-spy-photo (8)

rolls-royce-phantom-spy-photo (9)

rolls-royce-phantom-spy-photo (10)

rolls-royce-phantom-spy-photo (11)

rolls-royce-phantom-spy-photo (12)

rolls-royce-phantom-spy-photo (13)

rolls-royce-phantom-spy-photo (14)

rolls-royce-phantom-spy-photo (15)

rolls-royce-phantom-spy-photo (16)

rolls-royce-phantom-spy-photo (18)

rolls-royce-phantom-spy-photo (19)

rolls-royce-phantom-spy-photo (20)

rolls-royce-phantom-spy-photo (21)

rolls-royce-phantom-spy-photo (22)

rolls-royce-phantom-spy-photo (23)

rolls-royce-phantom-spy-photo

sursa: wcf.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ