Dileme şi incertitudine pentru una dintre echipele de curse BMW care au venit în Federația Rusă pentru a participa la o etapă din campionatul de DTM. Aceștia au fost lăsați fără mâncare! Angajații Rosselhoznadzor au ridicat produsele alimentare care erau destinate pentru piloții, inginerii, mecanicii dar și oaspeții echipei germane.

O parte din produsele alimentare au fost distruse pe loc, în punctul de trecere a frontierei din Pskov, iar o parte a fost plasată în depozite la frontieră. Printre produsele ridicate de la cei de la bavarezi se enumeră, verdețuri, vinete, ouă și produse lactate. Autoritățile ruse susțin că administrația echipei nu a putut prezenta acte de provenienţă pentru toate produsele alimentare pe care le transportau, asta în timp ce unele surse media din Federaţia Rusă, susţin că alimentele ar fi nimerit sub incidența sancțiunilor impuse de Rusia, cu privire la produsele de import.

Dacă marfa depozitată la frontieră, nu va fi returnată în timp util sportivilor, cei de la BMW vor fi nevoiți să cumpere produse alimentare fabricate în Rusia pentru a-și întreține echipa.

Amintim că BMW a venit în Rusia pentru a participa la o altă etapă a cursei de DTM, care va avea loc pe data de 29 și 30 august pe traseul Moscow Raceway. Anterior, Diter Grass, conducătorul echipei AUDI a declarat pentru presa rusă că echipa sa a trecut frontiera fără a avea careva probleme cu produsele care le aveau cu ei. Campionatul deschis de curse DTM include nouă etape pe an, desfăşurate în ţări ca Germania, Olanda, Austria și Federația Rusă, iar pentru fiecare cursă echipele participante aduc pentru membrii echipei produsele alimentare proprii.

La fel se se întâmplă și în cazul curselor de Formula 1 – aceasta este mult mai comod pentru participanți și le oferă un regim alimentar stabil în dependență de țară, iar după turneu produsele neutilizate sunt aruncate.

sursa: autonews.ru

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ