Chevrolet Niva

Un nou regulament adoptat de ruși le-a permis celor de la uzina VAZ să păstreze modelul Chevrolet Niva pe linia de asamblare. Acesta va fi produs încă doi ani de zile, până în 2021.

În data de 20 decembrie, 2021, oficial, Chevrolet Niva ar trebui să își ia rămas bun de la clienții săi fideli și să rămână doar în istorie. Vehiculul de teren este în vânzare încă din anul 1998 iar până acum a suferit doar modificări minore. Însă începând cu noul an, versiunea standard a mașinii va adopta careva schimbări.

Chiar și cel mai sărac model Chevrolet Niva va fi oferit în varianta de bază, echipat cu ABS, airbag pentru șofer și chiar modulul ERA-GLONASS, o invenție rusească care are rolul de a înștiința serviciile de urgență atunci când mașina este implicată într-un accident.

Aceste modificări nu doar că vor prelungi viața crossoverului rusesc, dar îi vor crește și prețul de start. Prognozele arată că acest lucru ar putea influența negativ vânzările, care și la prețurile actuale, au scăzut cu 7% în timp ce piața a crescut cu 10.1%.

Vești triste însă pentru cei ce speră la o nouă versiune. Proiectul unei noi generații de Chevrolet Niva a fost abandonat cu succes!

NICIUN COMENTARIU