Saab continuă să ne uimească, chiar şi în formă de proiect Gray Design

33

Saab continuă să ne uimească, chiar şi în formă de proiect Gray Design

Una dintre cele mai uimitoare creaţii auto suedeze rămâne să fie frumosul 9-3 PhoeniX, pe care însuşi Jason Castriota l-a desenat. Acum a venit rândul altora să-şi imagineze cum şi ce ar fi trebuit să devină Saab. În galeria din acest articol puteţi vedea o randare făcută de un tip pe nume Edward Gray, una care ne arată un Saab 9-3 contemporan, însă inspirat din formele inconfundabile ale Ursaab-ului sau al ale lui 92.

O scurtă vizionare a galeriei acesteia ne confirmă faptul că Saab ar fi fost genul de automobil pe care să-l cumperi cu cea mai sinceră dorinţă.

Iar dacă compania Saab ar fi prezentat aşa ceva în mod oficial, oare câţi cumpărători auto ar fi fost tentaţi să-şi cumpere un 9-3 din ăsta în locul ofertelor germanice din segmentul berlinelor compacte? Din regrete, este doar o întrebare retorică, iar cea mai mică idee despre ce va urma cu compania suedeză ne-o vom putea face doar peste câteva luni, în caz că noii proprietari Saab vor reuşi să ducă până la capăt şi să ne prezinte un nou model.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ