Salonul Auto de la Beijing a fost amânat din cauza coronavirusului!

135

Salonul Auto de la Beijing, programat pentru 21-30 aprilie, a fost amânat pentru un timp nedeterminat, informează site-ul oficial al expoziției. Motivul este „protecția oaspeților și a participanților expoziției, în vederea epidemiei de coronavirus”.

Anularea Salonului Auto de la Beijing a fost așteptată, însă acum avem informații confirmate oficial. Expoziția nu este primul eveniment de amploare din China, amânat din cauza izbucnirii coronavirusului. Anterior, o decizie similară a fost luată de organizatorii conferinței de investiții Credit Suisse Group AG, iar Guvernul chinez, pentru prima dată după câteva decenii poate amâna sesiunea de primăvară a Adunării Naționale a reprezentanților poporului.

Salonul Auto de la Beijing se desfășoară din anul 1900 o dată la doi ani, alterând cu Salonul Auto de la Shanghai. În mod tradițional, cel mai mare număr de exponate sunt concepute pentru piața locală. În 2018, participanții au ocupat opt pavilioane cu o suprafață totală de 220 de mii de metri pătrați și au expus mai mult de 1.000 de automobile.

NICIUN COMENTARIU