Dacă eşti un fan împătimit al motoarelor de sute de cai putere şi ai visat încă din copilărie să fii spectatorul unui show Monster Truck, atunci acest eveniment este pentru tine! Nu rata şansa de a vizita capitala României, Bucureşti, savurând un show de zile mari!

Aşadar, una dintre cele mai prestigioase companii de show „Monster Truck” din SUA vine în România în data de 30 mai, în parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City. Pe o suprafaţă de peste 2800 de metri patraţi, vreme de trei ore, se va desfăşura producţia artistică Monster X Tour, unde vizitatorii vor putea admira cele mai fascinante cascadorii cu monster truck şi motocross, scrie 4tuning.ro.

in parcarea centrului comercial Baneasa Shopping City din nordul capitalei, un spatiu de peste 2.800 de metri patrati (parcarea dintre IKEA si cladirea mall-ului) va avea loc productia artistica MONSTER X TOUR ce le va conferi spectatorilor sansa vizionarii celor mai fascinante cascadorii ale pilotilor de monster truck si ale bikerilor de motocross. Timp de aproximativ 3 ore, adevarati artisti in arta salturilor spectaculoase ce sfideaza gravitatia si reusesc sa tina publicul cu sufletul la gura, vor evolua in cadrul a doua reprezentatii, programate de la orele 13:00 si 19:00.

Biletele pentru show-ul MONSTER X TOUR au fost puse deja în vânzare şi sunt disponibile în reţeaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cartureşti, Humanitas, dar şi în mediul online prin www.eventim.ro. Preţurile variază în funcţie de categorie:
Cat.I – 275 ron; Cat.II – 195 ron; Cat.III – 125 ron.

Puteţi accesa şi adresa de facebook a evenimentului la www.facebook.com/monsterxromania.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ