My TESLA battery DIED!!!

Popularitatea EV-urilor a cunoscut o explozie uriaşă în ultima vreme, însă odată cu aceasta, proprietarii de maşini electrice îşi dau seama că au călcat pe teren minat, unde nu doar senzaţiile sunt unice, dar şi problemele nemaiîntâlnite.

Mulţumită tinerilor care au ales să îşi împărtăşească experienţele în regim online, aflăm de fiecare, împreună cu ei, ceva nou. Iată o relatare fresh. Un tânăr familist, a plecat la odihnă şi şi-a lăsat maşina, un Tesla Model S, în parcarea aeroportului. A avut însă parte de o mare surpriză la întoarcere. Acesta nu a mai putut porni de acolo din motiv că bateriile de acumulatoare s-au descărcat în doar câteva zile!

Discurajat de cele ce se întâmplă, a încercat să afle cât mai multe. Aşadar, iată ce i-au spus oficialii Tesla Inc. Chiar dacă, maşina stă parcată, această continue să consume între 2-5% din rezervele bateriilor. Practic papă bani şi când stă pe loc! Iar acum singura soluţie care îi rămâne este să tracteze maşina. Doar că, apare o nouă problemă, nu poate fi cuplată pe N (neutru) din acelaşi motiv.

Şi aici este o soluţie. Să demonteza masca faţă din bară, pentru a avea acces la o altă baterie, mai mică mai simplă, şi cu ajutorul căreia să poată selecta măcar treapta care trebuie. O aventură nu altceva.

Urmăriţi aşadar materialul video de mai jos şi spuneţi-ne şi nouă, dacă sunteţi gata să treceţi pe maşini complet electrice sau încă vă este frică şi preferaţi automobilele echipate cu motoare cu ardere internă.

NICIUN COMENTARIU