E sfârșit de săptămână însă noutățile și premierele spionate nu contenesc să curgă. După ce astăzi Mercedes-ul a scăpat accidental pozele cu GLS-ul, iată că cineva a ridicat cortina de pe noul Seria 1 de la BMW.

Hatchback-ul a fost spionat și anterior, însă purta camuflajul care îi ascundea principalele trăsături caracteristici. Astăzi însă avem ocazia să analizăm ambele, partea frontală și posterioară, complet dezgolite. Și din ce puteți observa, arată…sau nu, mai bine să ne spuneți voi cum vi se pare.

Eu doar voi preciza că versiunea M135i din imagini este echipată cu un motor în patru cilindri de 2.0 litri volum și care produce în jur de 306 cai putere și 450 Nm de cuplu motor, astfel că pasionații unității în șase cilindri nu vor mai avea ocazia să se bucure de acel motor.

Ah da. Și mai e ceva. Ne luăm adio de la tracțiunea pe puntea spate. De acum încolo Seria 1 va propulsată exclusiv de roțile punții față, iar modelele echipate cu tracțiune integrală xDrive, vor avea cam aceeași configurație, predominant FWD.

NICIUN COMENTARIU