Drake, unul dintre cei mai populari rapperi din SUA, se poate lăuda nu doar cu performanțe inedite în lumea muzicii, dar și cu un garaj de invidiat. Recent acesta a mai adăugat la colecția sa un automobil deocheat.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet, este cu siguranță unul dintre cele mai controversate mașini produse vreodată de Mercedes. Asta pentru că germanii au reușit să mixeze performanțele în off-road ale unui Gelandewagen cu luxul unui Mercedes-Maybach S-Class și să îi dea și forma unei decapotabile. Cu alte cuvinte, pasagerii se deplasează într-un interior mai luxos decât orice S-Class, la înălțimea unui G500 4×4 la patrat în timp ce soarele și vântul le pipăie freza ca într-o decapotabilă.

Sub capota lui G650 Landaulet este instalat un motor V12, bi-turbo, ce livrează 630 de cai putere și 1000 Nm de cuplu motor. Un propulsor care nu va mai fi vreodată disponibil pe vreun model de Mercedes!

Canadianul, a colaborat cu Tony Bet, șeful executiv al Toronto’s Driving Emotions, pentru a putea avea primul și deocamdată singurul astfel de model în toată America de Nord! Același om l-a ajutat mai devreme pe Drake să obțină un Devel Sixteen, care să apară într-un videoclip mai proaspăt de-al rapperului.

Cât l-a costat noua jucărie pe Drake, nu vă putem spune, așa cum nici Mercedes nu a făcut vreodată publice prețurile pentru G650 Landaulet, însă vă puteți da seama că sunt destul de scumpe, mai ales că au fost produse doar 99 de unități!

 

NICIUN COMENTARIU