Singurul Mercedes-Maybach G650 Landaulet din America de Nord îi aparține lui Drake

456

Drake, unul dintre cei mai populari rapperi din SUA, se poate lăuda nu doar cu performanțe inedite în lumea muzicii, dar și cu un garaj de invidiat. Recent acesta a mai adăugat la colecția sa un automobil deocheat.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet, este cu siguranță unul dintre cele mai controversate mașini produse vreodată de Mercedes. Asta pentru că germanii au reușit să mixeze performanțele în off-road ale unui Gelandewagen cu luxul unui Mercedes-Maybach S-Class și să îi dea și forma unei decapotabile. Cu alte cuvinte, pasagerii se deplasează într-un interior mai luxos decât orice S-Class, la înălțimea unui G500 4×4 la patrat în timp ce soarele și vântul le pipăie freza ca într-o decapotabilă.

Sub capota lui G650 Landaulet este instalat un motor V12, bi-turbo, ce livrează 630 de cai putere și 1000 Nm de cuplu motor. Un propulsor care nu va mai fi vreodată disponibil pe vreun model de Mercedes!

Canadianul, a colaborat cu Tony Bet, șeful executiv al Toronto’s Driving Emotions, pentru a putea avea primul și deocamdată singurul astfel de model în toată America de Nord! Același om l-a ajutat mai devreme pe Drake să obțină un Devel Sixteen, care să apară într-un videoclip mai proaspăt de-al rapperului.

Cât l-a costat noua jucărie pe Drake, nu vă putem spune, așa cum nici Mercedes nu a făcut vreodată publice prețurile pentru G650 Landaulet, însă vă puteți da seama că sunt destul de scumpe, mai ales că au fost produse doar 99 de unități!

 

NICIUN COMENTARIU