Skoda Kodiaq

La doar cîteva ore pînă la debutul oficial, Skoda Kodiaq a fost deconspirată de internauți. Mașina păstrează trăsăturile familiare și vine cu un interior spațios capabil să primeadcă 7 persoane.

Cu doar cîteva ore pînă la lansarea oficială, forumul auto skodaforum.rs a publicat primele imagini cu noul SUV Skoda.

Skoda Kodiaq

Din imagini putem observa că mașina seamănă mult cu VisionS, concept care prefigura noul SUV. La capitolul design nu avem parte de surprize, designul sobru caracteristic acestei mărci îi conferă mașinei un aspect bărbăteesc.

Skoda Kodiaq

Interiorul noului model este diferit de cel al fraților săi, în versiunea standard, crossoverul oferind doar două rânduri de scaune. Volumul portbagajului în acest caz va măsura 720 de litri iar dacă se rabatează bancheta spate, se pot obţine până la 2.065 de litri! Pe lângă spaţiul util, Skoda promite cel puţin 30 de comodităţi „Simply Clever”, care să vă facă călătoria mai plăcută şi mai relaxantă, cum sunt umbrela încorporată, protecţii pentru muchia portierelor şi tetiere pentru dormit.

Skoda Kodiaq

 

Ce ține de motorizări, acesta va fi disponibil cu un motor de 1,4 l volum de 125 CP, doar cu tracțiune pe puntea față și cutie manuală. Tracțiunea integrală și cutia DSG va fi oferită doar în asociere cu motoarele de 1,4 l de 150 CP, 2.0 TSI de 180 CP, 2.0 TDI de 150 sau 190 CP.

Skoda Kodiaq

Cu mai multe detalii, revenim în curînd.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq Skoda Kodiaq Skoda Kodiaq

 

NICIUN COMENTARIU