Skoda Kodiaq Sportline poate fi comandat deja în Republica Moldova! Prețurile pornesc de la 25.600 de euro

165

Compania Skoda a publicat primele imagini și informații despre modelul Kodiaq în versiunea Sportline, încă la începutul anului 2017! Acum, noul SUV ceh poate fi comandat deja și în Republica Moldova cu un preț de la 25.600 de euro.

Skoda Kodiaq Sportline este o variantă destinată celor care își doresc un SUV cu un design mai agresiv și sport, însă nu sunt într-atât de pretențioși pentru a achiziționa versiunea de performanță Kodiaq RS.

La capitolul design, Kodiaq Sportline se diferă de versiunea obișnuită prin nuanța culorii negre aplicată pentru grila radiatorului, oglinzile laterale și ornamentele geamurilor. În standard, Sportline este propus clienților cu jante de 19 inch, însă opțional sunt oferite și un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch. De remarcat sunt și logo-urile ”Sportline” atașate pe aripile din față.

La interior se regăsesc scaune tapițate în Alcantara, un pedalier sport, volan îmbrăcat în piele și un set de inserții decorative cu logo-ul Sportline confecționate din fibră de carbon.

Pe piața din Republica Moldova, noul Skoda Kodiaq Sportline este propus cu trei motorizări. Prima are la bază un motor TSI de 1.4 litri volum de 150 CP, care poate fi cuplat la o cutie manuală cu șase trepte și un sistem de tracțiune integrală, sau o transmisie cu șase rapoarte DSG. Al doilea motor cu care poate fi echipat Kodiaq Sportline este un TDI de 2.0 litri volum, care oferă 190 CP, ce poate fi ales cu o cutie manuală cu șase trepte și un sistem de trațiune integrală, sau o cutie robotizată cu șapte trepte DSG.

O a treia motorizare este reprezentată de un benzinar TSI de 2.0 litri volum, capabil să dezvolte 180 CP și un cuplu motor de 320 Nm. Cu propulsorul cuplat la o transmisie robotizată cu șapte rapoarte DSG și un sistem de tracțiune integrală, SUV-ul este capabil să accelereze de la 0-100 km/h în 8.2 secunde.

NICIUN COMENTARIU