Skoda a publicat un teaser video nou cu viitorul Superb facelift. O mașină foarte populară în țara noastră. Ce mai exact vor să ne dezvăluie cehii, vedeți în cele ce urmează.

Campania de promovare a noului Skoda Superb facelift a demarat în urmă cu câteva săptămâni, cu câteva schițe oficiale și o serie de teasere. De această dată, constructorul din Mlada Boleslav a publicat un video care scoate în evidență stopurile viitorului Superb facelift, dar și noile lumini de semnalizare dinamice, scrie automarket.ro.

Până în acest moment se știe că Skoda Superb facelift va putea fi echipat, în premieră, cu faruri cu tehnologie LED Matrix. În plus, vârful de gamă pregătit de cehi va primi și o versiune Scout(!). Așa cum probabil cunoașteți deja, această variantă se va diferenția de restul modelelor cu protecții suplimentare pentru caroserie, o gardă la sol mai generoasă comparativ cu versiunile normale și, desigur, un sistem de tracțiune integrală oferit standard.

Faceliftul aduce sisteme de siguranță noi și sisteme de propulsie îmbunătățite. Pe lista noutăților este de menționat varianta plug-in hybrid. Conform primelor informații, sistemul de propulsie PHEV va fi „împrumutat” de pe Volkswagen Passat GTE, iar asamblarea versiunii va avea loc în fabrica din Kvasiny.

Skoda va prezenta Superb facelift în 23 mai, în cadrul unui eveniment desfășurat în Bratislava. Alături de vârful de gamă, oficialii Skoda vor expune în premieră și noul Citigo-e iV, versiunea electrică a modelului de oraș din portofoliul producătorului ceh.

Așadar, rămâneți aproape!

Notice anything different about these indicators on the updated ŠKODA SUPERB?

Posted by ŠKODA on Friday, 17 May 2019

NICIUN COMENTARIU