Skoda visează la un rival pentru BMW X4?

36

Skoda atentează la supremaţia lui BMW X4 în segmentul SAC (sport activity coupe), unde, în curând îşi va face apariţia şi Mercedes-Benz cu noul GLC. Aşadar, BMW a creat o nouă nişă în care cehii speră să se afirme cu succes cu un model programat pentru lansare în 2017. Drept dovadă vedeţi imaginile de mai jos, publicate exclusiv pe pagina autoexpress.co.uk

Conceptul a rămas nebotezat deocamdată, iar tot ce avem la ora actuală sunt doar aceste poze. Din ce puteţi vedea, designul conceptului este inspirat în mare parte de la modelul Superb, vârful de gamă al constructorului ceh de automobile. Şi odată cu asta, am vrea să credem că un eventul SUV-coupe de marcă Skoda ar putea cuceri noi clienţi cu o abordare similară, adică mult mai mult spaţiu interior în comparaţie cu rivalii săi, tehnologii moderne, versatilitate şi nu în ultimul rând, un preţ accesibil.

Dacă proiectul va primi undă verde, atunci cel mai probabil că noul model va fi construit pe o platformă comună cu SUV-ul compact marca SEAT, iar motorizările regăsite sub capota coupe-ului ceh ar urma să fie derivate de la actuala generaţie al lui Superb. Printre acestea este binevenită şi versiunea GreenLine, care a jertfit performanţele în favoarea unui consum de carburanţi cât mai eficient.

Rămâne de văzut dacă Skoda se va decide în favoarea unui nou model şi să perturbeze liniştea giganţilor BMW şi Mercedes-Benz.

skoda-suv-coupe-bk.4jpg-2

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ