Şoferii din nordul ţării circulă deja în „regim de iarnă”, informează Inspectoratul Naţional de Patrulare

303
Foto: INP

În timp ce locuitorii capitalei au parte de ninsori sporatice, şoferii din nordul ţării întimpă primile dificultăţi în adaptarea la noul regim de condus, cel de iarnă. Despre acest lucru informează INP-ul, care ne asigură că situaţia este sub control.

Chiar dacă unele trasee sunt acoperite cu zăpadă deja, Inspectoratul Național de Patrulare se află la datorie și anunță că se circulă fără impedimente. Totuşi, autorităţile ţin să le amintească şoferilor despre necesitatea respectării Regulamentului de Circulație Rutieră și anume, de a nu se porni la drum fără pneuri de iarnă! Pe lângă faptul că riscaţi o amendă, este bine să ţineţi cont şi de siguranţa dvs, a pasagerilor, dar şi a celorlalţi participanţi lat rafic.

Conducătorii auto sunt rugaţi să conducă prudent, cu viteza adaptată condiţiilor de iarnă, pentru ca traficul rutier şi pietonal să se desfăşoare în siguranţă. Inspectoratul Național de Patrulare menționează, atunci când vă aflați într-o dificultate, nu ezitați să cereți ajutorului celui mai apropriat echipaj de patrulare sau să sunați la 902.

15203211_1036087693185336_8309417586431845771_n

NICIUN COMENTARIU