Şoferul unui Renault Megane şi-a proiectat automobilul într-o casă! La propriu…

36
Renault-megane-drochia
Renault-megane-drochia

Să conduci pe timpe de iarnă, pe un drum acoperit de zăpadă, recunoaştem, este un sport periculos. Este cu atât mai dificil cu cât mulţi şoferi sunt luaţi prin surprindere de acest fenomen, deşi spre mirarea unora, este absolut natural să ningă IARNA. Există şi şoferi curajoşi, încrezuţi peste măsură în forţele proprii, care s-au dovedit a fi mai periculoşi, din motiv că nu îşi adaptează stilul de şofat la condiţiile meteo. Iar în top trei cei mai incredibili, sunt conducătorii auto care urcă la volan în stare de ebrietate, iarna, şi conduc cu viteză, pe un drum înzăpezit. Un fel de Combo X3!

Şi ca să vă daţi seama de ce este atât de periculoasă practica descrisă mai sus, puteţi face cunoştinţă în detaliu, cu pozele alăturate. Acestea au fost surprinse de către un tânăr din oraşul Drochia, iar ulterior au fost preluate şi de site-urile de ştiri locale. Sursele de informaţii susţin că şoferul automobilului Renault Megane, a pierdut controlul maşinii, derapând de pe şosea, după care a lovit violent peretele unei case aflate la margine de drum.

Accidentul a avut loc în urmă cu două zile, la data de 20 ianuarie, chiar în centrul oraşului. Martorii aflaţi la faţa locului susţin că şoferul se afla sub influenţa alcoolului. Dacă starea de ebrietate a celui aflat la volan va fi demonstrată, acesta va fi obligat să achite în totalitate prejudiciul adus proprietarului casei dar şi o amendă, la care se adaugă apoi punctele de penalizare.

Într-un final, ne bucurăm că toţi sunt teferi, şi nu a avut nimeni de suferit, dar oare e suficientă sancţiunea la care va fi supus şoferul, pentru a preveni astfel de incidente în viitor? Putea fi un om, în loc de perete!

images-cms-image-000006589

images-cms-image-000006590

sursa: today.md

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ