SRT Viper ajunge în Europa cu un preţ de 140.000 euro

20

SRT Viper ajunge în Europa cu un preţ de 140.000 euro

Chiar şi luând în considerente că noul supercar american, renumitul Viper, face furori deja în Statele Unite, Chrysler a decis să nu treacă Oceanul Atlantic cu el. Europenii sunt privaţi de cel mai popular şi mai performant model Dodge al momentului pentru că americanii nu-şi asumă riscul unui alt eşec comercial pe Bătrânul Continent, iar brandul nu este reprezentat de dealeri capabili să îndeplinească condiţiile stricte impuse de conducerea companiei.

Chiar şi aşa, noul Dodge Viper va ajunge în Europa. Compania germană, GeigerCars, a anunţat deja disponibilitatea modelului pe listele sale de comenzi. Totuşi, ca orice lucru rar, Dodge SRT Viper are un preţ pe măsura efortului de a-l aduce: 139.900 de euro. Este cu mult peste valoarea cu care exclusivul supercar se vinde în Statele Unite (97.395 dolari, echivalentul a 75.305 euro).

Pentru cei aproape 140.000 de euro, clienţii europeni se vor putea bucura de cel mai puternic motor aspirat din lume, unitate V10 de 8.4 litri 640 de cai putere şi 814 Nm.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ