Programări Rapid și Ușor! Asta este noua afacere a moldovenilor după ce examenul la școala auto și programările pentru acesta au devenit un adevărat coșmar pentru viitorii șoferi.

Și unde dacă nu în Moldova se vrea ”mai repede” să dea examenul? Sau o programare mai urgentă decât cea urgentă? Ai noștri sunt cei care cer asta și desigur tot moldovenii sunt și oamenii care oferă serviciul respectiv. În loc să fie suplinite numărul de mașini și instructori pentru a putea opera mai rapid cu cererile de reexaminare, iată că s-au găsit persoane care să profite direct de pe urma unei astfel de situații.

În grupul Gorod bez Marshrutok, a fost publicată o postare care exact acest tip de afacere/servicii îl descrie în detaliu. Subiectul a adunat multe comentarii și reacții negative, care au atras etichetarea chiar și a televiziunilor locale, invitate să facă investigații pe acest subiect.

Ilia Barinov, autorul postării, a publicat și două capturi de ecran, una din Instagram și a doua din Telegram, cu detalii despre cât costă și cum te poți programa ”urgent la urgență” pentru a susține examenul la școala auto!

Costul? 500 lei serviciul propriu-zis și alți 500 lei se plătesc OFICIAL la birou, pentru reexemaniare. Prima tranșă, de 500 lei se achită ”în 10 ore” de la confirmarea programării urgentate, iar restul sumei, deja oficial în caznaua statului.

De menționat că în mod normal, programarea se face ONLINE și trebuie să aștepți zile bune până atunci 😉

Coautor: Inna Polișciuc

NICIUN COMENTARIU