Subaru Legacy a ajuns la o nouă generație

26

Subaru se foloseşte de Salonul Auto de la Chicago, aflat în plină desfăşurare, pentru a dezvălui noua generaţie a modelului Legacy. Sedanul de clasă medie încearcă să îşi facă simţită prezenţa în segmentul premium, acolo unde activează trioul german C-Klasse, A4 şi Seria 3.

Noul model adoptă un design mai atrăgător decât generaţia anterioară, mizând pe o grilă frontală nouă, pe faruri mai cuminţi şi o capotă cu linii pronunţate. Parbrizul a devenit mai înclinat, pasajele aripilor au crescut în dimensiuni iar luminile clasice au fost înlocuite de LED-uri. Întreg pachetul estetic este completat de jante din aliaj, cu dimensiuni cuprinse între 17 şi 18 inch.

subaru_legacy_13

Interiorul a fost redesenat şi echipat cu materiale noi pentru a ne asigura că vorbim despre un produs din segmentul premium. Plasticul moale, inserţiile metalice şi chiar lemnul sunt însoţite de un nou sistem multimedia, proiectat pe un ecran de 6.2 inch. Noul Legacy oferă şi mai mult spaţiu la interior, la nivelul picioarelor, al capului şi al umerilor.

La Chicago, Legacy a venit însoţit şi de un motor cu şase cilindri, de 3.6 litri, care dezvoltă 256 de cai putere şi 334 de Nm, conectat la tracţiunea integrală şi la cutia CVT.

New Subaru Legacy

New Subaru Legacy1

New Subaru Legacy8

subaru_legacy_25

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ