Succesorul lui Alpina B7 a fost spionat din nou pe Nurburgring!

55

Fotografii spion au reuşit să prindă în obiectivele lor noul model Alpina B7, construit la baza celei mai noi generaţii BMW Seria 7. Din ce puteţi vedea, limuzina din imagini este versiunea cu ampatament mărit cunoscută sub codul de caroserie G12 şi pretinde la titlul de cel mai rapid şeptar de serie. 

Aşa cum BMW nu a anunţat intenţia de a lansa un M7 prea curând, specialiştii de la Alpina vor fi din nou singurii care oferă o versiune mai sporty a limuzinei germane. Sub capota acesteia se va regăsi acelaşi V8 de 4.4 litri, dar modificat substanţial pentru a produce în jur de 600 cai putere. Surse neoficiale susţin că bavareza va fi capabilă să rupă aderenţa într-un sprint de la zero la prima sută în puţin peste patru secunde, cifre de invidiat dacă ne gândim la dimensiunile şi masa totală a maşinii.

Pe partea aspectului exterior, se remarcă spoilerul frontal, cu guri de ventilare ceva mai permisive, garda la sol micşorată, un eleron instalat pe capota portbagajului dar şi bara spate revizuită care adăposteşte cele patru finale ale ţevilor de evacuare.

NU se ştie deocamdată când va avea loc prezentarea oficială a noului model, însă judecând după camuflajul lejer, dar şi după faptul că genereţia precedentă lui B7 a fost scoasă din ofertă deja, putem presupune că acest lucru se va întâmpla foarte curând. Totuşi, primul contact cu publicul va avea loc cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva, în primăvara anului 2016.

2016-alpina-b7-spy-photo (1)

2016-alpina-b7-spy-photo (2)

2016-alpina-b7-spy-photo (3)

2016-alpina-b7-spy-photo (4)

2016-alpina-b7-spy-photo (5)

2016-alpina-b7-spy-photo (7)

2016-alpina-b7-spy-photo (8)

2016-alpina-b7-spy-photo (9)

2016-alpina-b7-spy-photo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ