Tânără și Neliniștită // A furat un TAXI și l-a condus în stare de ebrietate

77

O  tînără de 23 de  ani, s-a ales cu două  cauze penale pentru răpirea mijlocului de transport și conducerea acestuia în stare de ebrietate.

Polițiștii au fost sesizați azi,  dimineața, precum că pe strada Ion  Creangă din sectorul Buiucani,  o femeie, aflîndu-se la volanul unui taxi  a lovit o mașină care circula regulamentar, dar care și-a continuat deplasarea spre centrul capitalei.

Astfel, deplasarea automobilului condus de  șoferiță  a fost  blocată de  un echipaj mixt de patrulare. Fiind testată cu aparatul Dragger s-a constatat o  alcoolemie de 0,58 mg/l  în aerul expirat.  Mai mult decît atît,  polițiștii au stabilit că mașina a fost răpită.

Anterior, în aceeași zi, tînăra,  aflîndu-se într-un taxi,  profitînd de faptul că șoferul a coborât din mașină  pentru a-și procura ceva, a urcat la volanul automobilului și a plecat într-o direcție necunoscută. 

Dacă va fi găsită vinovată de conducerea mijlocului de transport  în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă de alte substanţe, riscă o amendă de până la 10 mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani, iar pentru  răpirea mijlocului de transport cu o amendă de până la 10 mii de lei sau  închisoare de la 1 la 3 ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ