Un nou scandal lovește în producătorul american de vehicule elctrice Tesla. Proprietarii EV-ului Model 3, se plâng de lipsa pieselor de schimb! Durata de așteptare pentru un simplu spoiler se ridică la trei luni, scrie presa americană.

Chiar dacă a reușit să rezolve problemele legate de producție, numărul mare de comenzi înregistrate a lui Model 3 vine cu noi provocări pentru compania din Silicon Walley. Potrivit presei din SUA, clienții celui mai accesibil automobil din istoria Tesla, nu pot fi asigurați cu piese de schimb necesare.

Într-un material publicat în ziarul The Wall Street Journal, unul dintre numeroșii proprietari Tesla Model 3 a dezvăluit că a fost nevoit să aștepte trei luni de zile pentru un spoiler. Acesta este și motivul pentru care Elon Musk a declarat de curând că îmbunătățirea timpilor petrecuti în service reprezinta noua lui prioritate.

Până la îmbunătățirea acestui indice, tot mai mulți clienți primesc exemplarul Tesla Model 3 mult visat. Livrările au început inclusiv și în Europa, unde prețurile pornesc de la 55.400 de euro, în cazul Germaniei. Aici merită de menționat că pentru această sumă destul de mare pentru un automobil ce este numit ”cel mai accesibil”, clienții vor primi EV-ul MOdel 3 în varianta sa de top!

Amintim că, cea mai ieftină Tesla Model 3 oferă două motoare electrice și un sistem inteligent de tracțiune integrală, astfel că accelerația de la 0-100 km/h durează numai 4.8 secunde. Viteza maximă de care este capabil EV-ul este de 233 km/h, iar autonomia totală atinge pragul de 560 de kilometri.

NICIUN COMENTARIU