Tesla Model 3, aproape de legendarul McLaren F1, pe circuitul de la Tsukuba (VIDEO)

274

Deja din prima poză puteți observa că nu este o Tesla Model 3 chiar simplă, iar primul lucru care vă sare în ochi este cu siguranță bodykitul. Însă asta nu e tot.

Pe lângă elementele aerodinamice, sau scaunele sport, Tesla Model 3, modificată de Unplugged Performance, se remarcă și prin modificările de ordin tehnic prin care a trecut. Astfel la nivel de suspensie au apărut un set nou de coilovere, bară de torsiune reglabilă, brațe față superioare reglabile, discuri de frână din aliaj de carbon, etrieri frână cu 6 pistoane, plăcuțe frână speciale și un set jante forjate încălțate în anvelope Michelin Cup 2.

Mașina care aparține youtuber-ului DÆrik, a parcurs cel mai bun timp pe Circuitul Tsukuba, în 1:04.7 minute, foarte foarte aproape de McLaren F1, o legendă a anilor 90, căruia îi aparține timpul de 1:04.62. Chiar dacă oricine ar alege un McLaren F1 în locul unei Tesla Model 3, totuși experimentul lui DÆrik ne arată cât de performante pot fi EV-urile viitorului.

A bătut în schimb mașini ca Mercedes-AMG A45, BMW M4 și Porsche 911 GT3 (997), Audi R8 V10 5.2 FSI, Subaru Impreza, Honda NSX-R și multe altele. Lista, o găsiți aici.

NICIUN COMENTARIU